søndag den 16. april 2017

originale fotos


Du har lavet et ønske om at tage fotos. Det er fantastisk lykketræf og fremragende timing.De næste par afsnit er fuld af tips, vil du starte med hvad fotografering mål, du måtte have.

Prøv forskellige vinkler, og være modig nok til at tage grundigt originale fotos. Undgå de samme billeder, der har set millioner af gange. Prøv at finde interessante vinkler, og prøve unikke vinkler.

Holde dine arme tæt ind til kroppen, mens du holder kameraet og placere dine hænder på hver side og i bunden af kameraet. Dette vil minimere rystelser og forhindre slørede billeder. Sætte dine hænder, under den linse og kamera, i stedet for på toppen, der forhindrer dig i at droppe dit kamera ved et uheld.



fotografering


Vælg kun de bedste fotografering til at fremhæve og vise. Vis ikke hele din portefølje af fotografier eller vælger alt for mange fotos og varierer emnet. Det kan være meget trættende at se denne type af billede igen og igen. Holde det frisk ved at vise forskellige facetter af fotos.

Mens baggrunden er vigtigt, seere, der ofte fokuserer på forgrunden i stedet for.

Eksperimentere med hvid balance-funktion, der giver dig mulighed for at justere niveauer af hvidhed. Indendørs belysning vil ofte være behæftet med fluorescerende gul og inventar.I stedet for at forsøge at lege med lyset i din plads, skal du justere kameraets hvidbalance for en anden stemning. Dette vil gøre dit foto er et mere professionelt udseende.

Kan du flytte emnet med henblik på at opdage et skud, du finder interessante.

Der er ingen store hemmeligheder til at blive en stor affotografere. Fortsæt med at tage billeder og få erfaring med hvert klik. Med digitale formater, behøver du ikke at udvikle dine egne billeder, eller holde dem.


bryllupsbilleder


Når du er lige begyndt at tage bryllupsbilleder, bør du tage nogle oprigtige billeder af de mindre detaljer, så prøv at fange nogle uventede skud af små detaljer, som en pose makeup sidder på en tabel eller et close-up af en blomst. Du kan også få nogle meget specielle øjeblikke i mellemtiden.

Har du brug for billeder af nogle af de emner, der er gennemvædet eller dug med regn? Du kan nemt oprette denne effekt selv ved hjælp af en spray flaske og "dug" på en del regn på dit emne.

Prøv forskellige vinkler, til at gøre dine billeder mere kreative. Alle kan hurtigt tage et billede af en scene, head-on.Kig op på ting fra jorden, eller ser op på noget, for at få en interessant synsvinkel. Du kan også finde, at vinklet eller diagonal skud til at gøre dem mere interessante.

Filtre er tilbehør til dit kamera-objektiver. De vil knytte til højre på objektivet, og de tjener mange forskellige ting. De mest almindeligt anvendte filter UV-filter. Denne type filter kan beskytte kameraets linse for at være beskyttet mod sollys. Det fungerer også som et skjold for at holde dit objektiv mod at blive beskadiget, hvis kameraet tabes.

De fleste fagfolk har et foretrukket mærke kameraet eller udstyr, men du kan finde mange kvalitets kameraer til en god pris.

Røde øjne kan helt ødelægge en god fotografi, der måske har ellers gået på din væg. Undgå at dit flash for at forhindre dette, eller hvis du er nødt til at have det, ikke har omfattet kigge direkte på kameraet. Mange kameraer, der også omfatter en korrektion af røde øjne bygget i.

Denne enkle teknik, der vil forsikre du tage meget bedre billeder af børn, end hvis du prøver at tage et billede, mens du kigger ned på dem.

Du behøver ikke altid at holde dine billeder til at være lavet med kameraet vandret. Du kan ofte gøre et slående billede med dit kamera, for at drage fordel af de lodrette skud. Zoom ind for at fange de interessante detaljer, eller zoom linsen ud for at fange hele motivet.

Mens mobiltelefon kameraer er ikke så slemt, som de startede ud, belysning er fortsat et problem.Mange af disse kameraer har ikke blitz, så gør det yderst vigtigt, at du sætter dit emne i det bedste lys som muligt. Brug af zoom til at komme tættere vil hjælpe med at blokere virkningen af skygger og skygger.

Du kan gøre smarte ting til at ske, ved at rode med din lukkertid. Denne særlige indstilling til ting som sportsbegivenheder. En anden metode til at tage high-motion action billeder er at bruge motion blur ved at bruge en langsommere lukkertid.Du kan fotografere vandløb og vandfald når du bruger motion-blur med langsommere lukkerhastighed metode.

Undgå kameraer, der kræver lithium batterierne, hvis du planlægger at rejse med fly.Men, hvis du tager dit kamera på bord med dig, og bære kameraet på flyet.

Når du lige er startet fotografering, er du nødt til at vide, om white balance, der ellers er kendt som, hvordan den farve af lys vil blive vist i dine billeder. Hver lys vil producere en anden farve skygge, og for at finde den helt rigtige look til dine billeder, er du nødt til at bruge den rigtige belysning.

Vide, hvor langt din flash når du bruger det til at tage billeder. Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Tag flash vil udføre.



billeder af mad


Det kan være svært at tage gode billeder af mad. Fødevarer har en tendens til at smelte, og er tilbøjelige til at ændre form i en række forskellige måder, vil, især hvis de er under en varm belysning. Sikre, at den belysning, der er rigtigt for skud, og derefter kan du gå videre og placere den mad, til at tage dette fantastisk shot.

Som med enhver anden færdighed, du ønsker at erhverve, din fotografering færdigheder ikke kan blive bedre, hvis du ikke kan komme ud og praksis! Digital fotografering har åbnet op for en vidunderlig medium for de mennesker, der måske tidligere har været bange for at sætte deres færdigheder i fortiden. Nu er der ikke noget problem med spildt film, det er meget nemmere at tage dusinvis af billeder, du kan eksperimentere frit og lære af dine fejl.

Nu, du er forberedt meget mere om fotografering. Selv hvis du var temmelig kyndige før, du er sandsynligvis en ekspert nu! De tips ovenfor, skal gøre det let at tage bedre billeder og gøre dem mere kunstnerisk end nogensinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar